Hang-Over – Anti Kater Pillen

19.95

Koop Product

Beschrijving

Na een avondje uit is Hang-Over het perfecte anti kater middel! Deze Anti Kater Pillen ondersteunen de natuurlijke lichaamsprocessen na drankgebruik. Doordat het de gezonde lever-functie ondersteunt, helpt Hang-Over om schadelijke stoffen te verwijderen in herstelperiodes van een kater. 

Hang-Over met choline ondersteunt de gezonde lever-functie. Neem 1-2 capsules met een ruim glas water voordat u gaat slapen na het drinken en u heeft de volgende dag minder last van een kater.

De belangrijkste ingrediënten in Hang-Over kunnen helpen:

  • Choline staat erom bekend dat het de spiegel van het lichaamseigen antioxidant in menselijke levercellen verhoogt. Dit ondersteunt de gezonde lever-functie.
  • Silybum Marianum-extract uit de mariadistel bevat maar liefst 80% aan silymarine. De stof silymarine werkt leverbeschermend en regenereert de lichaamscellen. Dit wordt al eeuwenlang gebruikt voor medicinale doeleinden.
  • Asparagine is een aminozuur dat door het lichaam wordt aangemaakt. Deze stof heeft een alcoholafbrekende werking in het bloed. Naarmate er meer alcohol moet worden afgebroken, is er meer Asparagine nodig. Het lichaam maakt echter verhoudingsgewijs te weinig van deze natuurlijke stof aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hang-Over – Anti Kater Pillen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *