O.R.S. Bruistabletten – Mylan

7.99

Koop Product

Beschrijving

O.R.S. is altijd handig om in huis te hebben. ORS voorkomt uitdroging en is dus ideaal voor hydratatie na een avondje stappen. De werkzame stoffen in Oral Rehydration solution (ORS) worden normaliter gebruikt om uitdroging bij diarreeklachten tegen te gaan, maar zijn ook uitermate geschikt na drankgebruik.

De werkzame stoffen in ORS Bruistabletten zijn glucose en de zouten ‘kaliumchloride’, ‘natriumchloride’ en ‘natriumcitraat’. Los voor het slapen gaan een tabletje op in een flink glas water. Herhaal dit de volgende ochtend indien nodig en je kunt er weer tegenaan.

ORS is de Engels afkorting voor ‘oral rehydration solution’, ofwel ‘een drinkbare vloeistof om de vochtbalans in het lichaam te herstellen’.ORS is een oplossing van zouten en (druive)suiker of zetmeel in water. Wanneer je een avond flink hebt gedronken verliest het lichaam veel vocht. Wanneer het lichaam meer vocht verliest dan het opneemt, kan het uitdrogen. ORS kan worden gebruikt om het verlies aan water, suikers en zouten aan te vullen. De darmen hebben namelijk suikers en zouten nodig om voldoende vocht in het lichaam op te nemen. De suikers en zouten in de ORS zorgen er voor dat het vocht beter wordt opgenomen.

Extra informatie

Bestrijdt deze kater symptomen:

Uitdroging

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “O.R.S. Bruistabletten – Mylan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *