Algemeen

De webshop Katerkiller.nl (handelsnaam van Djuna Media) bevat informatie over de aangeboden producten van Katerkiller.nl en de geleverde diensten van Knoopies.nl.

Djuna Media behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen aan de content op de website www.katerkiller.nl.

Beperking aansprakelijkheid

Katerkiller.nl besteedt de uiterste zorg aan de actualiteit en de betrouwbaarheid van de informatie op de website. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid, enige onvolledigheden of onjuistheden insluipen. Djuna Media is niet aansprakelijk voor evidente onjuistheden of fouten.

Aan de inhoud van deze webshop kunt u geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Knoopies.nl een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Voor de inhoud van dit document kan geen aansprakelijkheid worden geaccepteerd.

Auteursrecht

De webshop, de content, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Katerkiller.nl. Zonder schriftelijke toestemming van Katerkiller.nl is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en/of gebruiken voor andere doeleinden. Dit is een schending van het eigendomsrecht.

Djuna Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en/of een door derden gehanteerd privacybeleid.